מתכונים

לבבות שיבולת שועל עם תפוח עץ

עיטור למתכון

שיבולת שועל מקור מצוין לסיבים תזונתיים, שעוזרים בשיפור העיכול ומפחיתים סיכון למחלות לב. מכילה ויטמיני B. זרעי צ'יה מכילים אומגה 3, סיבים וחלבון, תפוח ירוק מכיל ויטמין C וסיבים ושניהם עשויים לתמוך בבריאות הלב ולשפר את העיכול. ביצים הן מקור מצוין לחלבון איכותי, חשוב לבניית שרירים מכילות ויטמינים כמו B12, D, ו-A, וכן מינרלים כמו ברזל ואבץ.

  • סוגר פינה מתוקה לארוחות הביניים
המרכיבים

חומרים רטובים

  • 2 ביצים גדולות
  • רבע כוס דבש
  • חצי כוס תה ירוק (אפשר להמיר בחלב צמחי)
  • 2 כפות גדושות חמאת שקדים/קשיו טבעית

חומרים יבשים

  • כוס שיבולת שועל
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף זרעי צ'יה
  • 1 תפוח ירוק קלוף ומגורד
  • חצי כפית קינמון טחון
ההכנה
  • לערבב את החומרים הרטובים בקערה, אפשר קודם להקציף את הביצים ואז להוסיף את החומרים בהדרגה
  • לערבב את החומרים היבשים בקערה
  • לערבב בין היבשים והרטובים ולהשאיר בצד כ-10 דקות
  • בינתיים לחמם את התנור ל 180C
  • לשמן תבנית שקעים לבבות
  • למזוג את העיסה לתבנית השקעים, אפשר לפזר מעל מעט שיבולת שועל
  • לאפות כרבע שעה

שיהיה בתיאבון!

אני כאן לכל שאלה